Teaser pentru New York 2011: Lexus LF-Gh

Cu ocazia Salonului Auto New York 2011, japonezii vor prezenta conceptul Lexus LF-Gh, care se doreşte un preview al următoarei generaţii al berlinei de clasă mare Lexus GS. Deocamdată, avem parte doar de două imagini teaser ale acestui concept.

Teaser pentru New York 2011: Lexus LF-Gh Teaser pentru New York 2011: Lexus LF-Gh

Despre Lexus GS americanii au o părere foarte bună, fiind o berlină premium de clasă mare chiar mai apreciată decât ofertele germane BMW Seria 5, Mercedes E-Class sau Audi A6. În plus, a fost prima din această categorie care a venit cu un sistem de propulsie hibridă (Lexus GS450h).

Actuala generaţie a fost lansată în 2007, iar în Europa nu putem spune că a făcut furori, faţă de piaţa nord-americană, unde este printre cele mai căutate maşini din segmentul său. Prin urmare, la Salonul Auto New York 2011, publicul va avea prilejul să vadă un fel de preview pentru următoarea generaţie Lexus GS, care va apărea în maximum doi ani.

Conceptul japonezilor va avea o denumire în stilul simplist pe care îl cunoaştem deja, urmând a se numi LF-Gh - ceea ce ne poate duce uşor în eroare, deoarece modelul supersport al mărcii se numeşte Lexus LF-A. Totuşi, explicaţia este mai simplă, indicativul provenind de la Lexus Future Grand-Touring Hybrid.

Se pare că Lexus LF-Gh nu are doar rolul de preview pentru noua generaţie Lexus GS, ci doreşte să ne arate viitoarea imagine de marcă a modelelor Lexus de acum încolo. Care se anunţă destul de puternică, una dintre imaginile teaser ale acestui conceptând relevând o grilă frontală masivă, care ne face foarte curioşi să vedem cât mai repede conceptul Lexus LF-Gh.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.