Teaser SsangYong XIV-2 Convertible

SsangYoung va prezenta la Salonul Auto de la Geneva 2012 conceptul XIV-2, succesorul conceptului XIV-1 prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt 2011.

Teaser SsangYong XIV-2 Convertible Teaser SsangYong XIV-2 Convertible

Producătorul coreean SsangYoung va prezenta cu ocazia Salonului Auto de la Geneva 2012, succesorul conceptului XIV-1, şi anume conceptul XIV-2. Maşina se doreşte a fi un crossover premiun decapotabil, o idee îndrăzneaţă am putea spune.

Cei de la SsangYoung au declarat prin intermediul unui comunicat de presă, că acest model va fi foarte important, chair strategic, la nivel mondial. XIV-2 (eXciting User Interface Vehicle 2) prezintă un soft top, iar din punct de vedere dimensional conceptul va avea o lungime de 4.166 mm, o lăţime de 1.820 mm, înălţime de 1.566 mm şi un ampatament de 2.600 mm. Ca şi motorizări, constructorul ne dezvăluie că maşina va fi echipată cu un propulsor diesel de 1,6 litri şi motoare pe benzină care îndeplinesc normele de poluare Euro 6.

Din păcate, acestea sunt singurele informaţii pe care SsangYoung le-a dat publicităţii în acest moment. Informaţii suplimentare vor fi făcute publice cu ocazia Salonului Auto de la Geneva 2012.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.