Toyota vine cu o idee de vară tentantă: roadsterul cu... 3 locuri!

Toyota Camatte Sport LED Concept este denumirea unei maşinuţe decapotabile foarte simpatice, pe care japonezii o prezintă în premieră la... salonul dedicat jucăriilor?!

Acum doi ani, tot la salonul Tokyo Toy Show, japonezii prezentau publicului conceptul unei maşini reale, dar care putea fi condusă şi de către copii (nefiind specificat, totuşi, de la ce vârstă în sus). Camatte pe numele său, această maşină avea şi un puternic rol de laborator de idei, punând în prim plan simplitatea constructivă.

Iată că acum Toyota recidivează chiar în luna copiilor cu un concept derivat din acel Camatte. De fapt, putem spune că e pur şi simplu versiunea roadster a primului concept, dar care plusează cu o idee inedită: montarea pe capotă a sute de LED-uri colorate, care pot forma diverse desene, în funcţie de dorinţa proprietarului.

Practic, vorbim de o idee similară cu a conceptului Fun Vii (o maşină transformată într-un smartphone datorită utilizării display-urilor în locul panourilor caroseriei), dar adaptată înţelegerii celor mici şi ideii de simplitate constructivă.

O altă particularitate a acestui concept Camatte ţine de layout-ul scaunelor (unul central şi două în laterale, puţin mai în spate), maşinuţa fiind, practic, un roadster cu trei locuri. O idee care, de ce nu, ar putea fi pusă în practică pe un viitor Kei-car.

Ce idee: roadster cu trei locuri! Oare va prinde la ”oamenii mari”?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.