Volkswagen Sport Coupe Concept GTE a venit la Geneva cu tehnologie. Multă tehnologie

Autor: Iulian Dnistran 04 mart. 2015 Concepte auto

Pe lângă Caddy, Touran şi Sharan, Volkswagen a expus la standul său de la Salonul Auto Geneva 2015 un concept care ne dă nişte indicii despre cum va arăta viitoarea generaţie a modelului CC – ştii tu, acel Passat care arată ca un coupe, dar are patru portiere.

Denumit Sport Coupe Concept GTE, prototipul galben mi-a demonstrat că nemţii din grupul VAG nu au uitat, totuşi, cum se face o maşină atrăgătoare. Sigur, e în continuare conservator, dar cred că e un pas făcut în direcţia corectă. Acum trebuie doar să ia acelaşi design şi să îl aplice viitorului CC.

Interiorul arată ca şi cum ar veni din viitor, dar unul foarte apropiat. Altfel spus, există ecrane aproape peste tot – de la cel care înlocuieşte cadranele de bord şi până la cel de pe canalul median pus la dispoziţie pentru pasagerii din spate. În total, eu am numărat cinci, dar chiar şi aşa nu pare foarte futurist, iar asta e bine, fiindcă m-a făcut să cred că asta urmează să văd pe modelele de serie Volkswagen.

La capitolul materiale, lucrurile stau la fel ca la noul Passat, poate chiar un pic mai bine. Dar degeaba vorbesc despre asta, fiindcă nu e ca şi cum ai putea să intri în showroom mâine ca să îţi cumperi unul.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide