Volkswagen Sport Coupe Concept GTE a venit la Geneva cu tehnologie. Multă tehnologie

Conceptul despre care se spune că prefigurează următoare generaţie a modelului de serie CC a ajuns la Salonul Auto Geneva 2015, iar eu am fost să-l văd. Îţi povestesc mai jos ce am văzut.

Volkswagen Sport Coupe Concept GTE a venit la Geneva cu tehnologie. Multă tehnologie Volkswagen Sport Coupe Concept GTE a venit la Geneva cu tehnologie. Multă tehnologie

Pe lângă Caddy, Touran şi Sharan, Volkswagen a expus la standul său de la Salonul Auto Geneva 2015 un concept care ne dă nişte indicii despre cum va arăta viitoarea generaţie a modelului CC - ştii tu, acel Passat care arată ca un coupe, dar are patru portiere.

Denumit Sport Coupe Concept GTE, prototipul galben mi-a demonstrat că nemţii din grupul VAG nu au uitat, totuşi, cum se face o maşină atrăgătoare. Sigur, e în continuare conservator, dar cred că e un pas făcut în direcţia corectă. Acum trebuie doar să ia acelaşi design şi să îl aplice viitorului CC.

Interiorul arată ca şi cum ar veni din viitor, dar unul foarte apropiat. Altfel spus, există ecrane aproape peste tot - de la cel care înlocuieşte cadranele de bord şi până la cel de pe canalul median pus la dispoziţie pentru pasagerii din spate. În total, eu am numărat cinci, dar chiar şi aşa nu pare foarte futurist, iar asta e bine, fiindcă m-a făcut să cred că asta urmează să văd pe modelele de serie Volkswagen.

La capitolul materiale, lucrurile stau la fel ca la noul Passat, poate chiar un pic mai bine. Dar degeaba vorbesc despre asta, fiindcă nu e ca şi cum ai putea să intri în showroom mâine ca să îţi cumperi unul.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.