VW Scirocco Study R

VW Scirocco se pregăteşte să intre cum se cuvine în lumea modelelor sportive şi la Bologna se prezintă sub forma Study R, un concept ce prefaţează fidel cel mai puternic Scirocco din toate timpurile.

VW Scirocco Study R VW Scirocco Study R

VW Scirocco - difuzor si eleron posteriorLa Salonul de la Bologna, VW prefaţează viitorul vârf de gamă al modelului Scirocco cu un studiu ce poartă sufixul R. Este foarte probabil ca acest model să fie chiar viitorul R20T, despre care am vorbit săptămânile trecute, dar nemţii ezită încă să îl confirme deşi pare gata de şosea.

Scirocco Study R are un aspect mai agresiv, împrumutând spoilerul modelului GT24 şi prizele de pe capotă şi va avea poziţiii cu LED-uri. Un detaliu interesant este şi culoarea roşie-verde a oglinzilor, nu ştim însă dacă acesta este doar un artificiu pentru salonul italian s-au chiar VW au preluat moda Abarth. Coupe-ul primeşte şi un eleron, însă acesta nu este la fel de ostentativ ca al modelului de curse, şi un difuzor posterior ce integrează evacuarea dublă.

Acest model, care se vrea versiunea de stradă a lui Scirocco GT24, va fi animat de propulsorul de 2.0 litri TFSI de pe Audi S3, dar beneficiază de un plus de 5 CP, dezvoltând un total de 270 CP. Transmisia va fi desigur DSG-ul cu şapte rapoarte şi modelul va benficia de o suspensie sport. Versiunea de serie va ap[rea pe străzi începând cu 2010.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.