Acesta ar putea fi cel mai frumos SUV electric. Se numește Hongqi E115 și vine din China – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 12 mai 2020 Mașini electrice

Pe rețelele sociale din China Câteva au apărut imagini noi cu noul Hongqi E115. Astfel, SUV-ul electric poate fi văzut fără folie camuflaj. Hongqi este un brand auto premium din China care vrea să rivalizeze cu „greii” germani BMW, Audi și Mercedes-Benz. Acum, cei de la Hongqi pregătesc un SUV electric.

Se pare că modelul de producție este în mare măsură identic cu conceptul care a debutat la Salonul Auto de la Guangzhou de anul trecut. Ca atare, E115 se remarcă printr-o grilă mare, faruri subțiri LED și prin aceeași linie alungită a acoperișului.

GALERIE FOTO

Una dintre cele mai vizibile diferențe este că, în timp ce conceptul avea un detaliu de design vertical chiar în spatele roților din față, modelul de producție prezintă în schimb un ornament orizontal finisat în roșu și crom.

În partea din spate există în mod clar o reminiscență a conceptului, cu stopuri cu forme similare și o bară de lumini LED care se întinde între ele. Micile LED-uri în formă triunghiulară de pe intregul hayon din concept nu sunt vizibile pe prototipul negru.

Hongqi E115 dezvălui o cabina care va fi încărcată cu ecrane digitale și multă tehnologie. De exemplu, un ecran tactil dedicat sistemului de climatizare, un alt ecran masiv pentru sistemul de infotainment și un instrumentar de bord complet digital. De asemenea, putem vedea o consolă centrală și scaune care par a fi îmbrăcate în piele Alcantara.

Hongqi E115 este un SUV destul de mare, presa chineză raportează că va măsura 5.160 mm lungime, 2.000 mm  lățime și 1.730 mm înălțime, cu un ampatament masiv, demn de o limuzină, ce ajunge la 3.250mm.

E115 va ajunge pe piață cu două motoare electrice, unul la puntea față care furnizează 215 CP și 350 Nm cuplu, și un al doilea, în spate, oferind 295 CP și un cuplu de 420 Nm. Aceste motoare vor fi alimentate de o baterie de 92,4 kWh, ceea ce va avea ca rezultat un sprint 0-100 km/h de 4 secunde și o autonomie de 600 km.

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Carscoops


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide