Ce rezultă dacă combini Tesla și BMW Seria 7? Lucid Air, un sedan superb de 1000 de CP – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 21 ian. 2020 Mașini electrice

Lucid Motors va dezvălui modelul electric Air – un sedan luxos capabil de 378 de km / h, în cadrul Salonului Auto de la New York, din aprilie.

Dezvăluit pentru prima dată sub formă de prototip în decembrie 2016, Air este poziționat ca rival pentru Tesla Model S, precum și limuzine premium alimentate cu combustibil convențional, precum BMW Seria 7 și Mercedes-Benz Clasa S.

În versiunea cu tracțiune spate, Air are un pachet de baterii de 75kWh de la Samsung și un motor electric care produce 400 de CP. Acesta va fi capabil de o autonomie de 368 de km cu o singură încărcare și va fi disponibil pentru un preț, în SUA, de 52.500 de dolari (aproximativ 47,28o de euro).

Modelul cu tracțiune integrală mai primește un al doilea motor pentru o putere totală a sistemului de 1000 CP și este de așteptat să gestioneze peste 640 de km cu o singură încărcare, datorită unei baterii de 130kWh.

GALERIE FOTO

Air are în standard cinci locuri, dar două scaune individuale „executive” sunt disponibile ca parte a unui versiuni superioare. Modelul va oferi funcții de conducere autonomă, deși nu este clar dacă va dispune de un mod complet de Pilot Automat precum cel al lui Tesla Model 3.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: autocar.co.uk


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide