Reclama Audi din timpul Super Bowl dezvăluie noua era a maşinilor electrice – VIDEO

Reclama Audi din timpul Super Bowl dezvăluie noua era a maşinilor electrice – VIDEO

Autor: Marius Vişan acum 1 an Mașini electrice

Unul dintre cele mai importante momente ale publicităţii TV din SUA este Super Bowl. Clienţii plătesc chiar şi peste 5 milioane de dolari pentru 30 de secunde de publicitate. Multe reclame sunt difuzate în premieră la Super Bowl, undele dintre ele fiind concepute exclusiv pentru această ocazie.

Anul acesta cei de la Audi au ales să difuzeze reclama la modelul electric e-tron

VIDEO

Despre Audi e-tron

e-tron este primul model 100% electric al mărcii. Noul model este antrenat de două motoare electrice, neutre din punctul de vedere al emisiilor de CO₂,  funcţionând aproape fără niciun fel de zgomot. Tracţiunea quattro integral electrică este o noutate care îi oferă vehiculului caracteristici dinamice excelente. Acest sistem reglează cuplul, asigurând o distribuţie ideală a acestuia între cele două punţi în doar câteva fracţiuni de secundă.

Poziţia centrală joasă în care este poziţionat sistemul de acumulatori completează caracterul sportiv şi aspectul dinamic al modelului. Acumulatorii permit o autonomie de până la 500 de kilometri, suficientă pentru parcurgerea unor distanţe mari. Audi e-tron recuperează energia prin intermediul motoarelor electrice în peste 90% dintre situaţiile în care maşina încetineşte.

În combinaţie cu sistemul integrat electro-hidraulic pentru controlul frânării, noul SUV electric exploatează la maximum potenţialul de recuperare a energiei. Audi este, de altfel, primul producător auto din lume care utilizează acest sistem de recuperare pentru un automobil electric din producţia de serie. Aspectele aerodinamice inteligente contribuie, de asemenea, la eficienţa caracteristică noului SUV.

 Comentarii
Inchide