Britanicii compară Dacia Duster cu Mazda CX-5 şi noul Nissan Qashqai. VIDEO

Varianta fără facelift a SUV-ului autohton Dacia Duster a fost pus faţă în faţă cu două modele mult mai scumpe, într-un comparativ realizat de britanicii de la CarBuyer. Iată ce a ieşit.

Britanicii compară Dacia Duster cu Mazda CX-5 şi noul Nissan Qashqai. VIDEO Britanicii compară Dacia Duster cu Mazda CX-5 şi noul Nissan Qashqai. VIDEO

Dacia Duster este cel mai ieftin SUV de pe piaţa din Marea Britanie, ceea ce a dus la vânzări surprinzător de bune. Cu toate acestea, Dusterul (fără facelift) nu e chiar cel mai rafinat model din segmentul SUV-urilor compacte. Dar toate acestea nu i-au oprit pe englezii de la CarBuyer să pună Dusterul faţă în faţă cu Mazda CX-5 şi noul Nissan Qashqai.

Rezultatul comparativului, în videoclipul de mai jos.

Dacă nu ai avut suficientă răbdare să urmăreşti toată filmarea, lucrurile stau cam aşa: Nissan Qashqai a ieşit câştigător, în vreme ce Dacia Duster a ieşit pe locul al doilea, principalul atu al modelului românesc fiind preţul foarte mic. Totodată, Mazda CX-5 a primit ultimul loc, din simplul motiv că este prea scumpă.

Tu ce părere ai despre testul britanicilor?