Dacia Duster în competiţia Pikes Peak

În spiritul mărcii, Dacia, recunoscută pentru vehiculele sale cu un raport preţ/prestaţii imbatabil, va participa la cea mai celebră şi exigentă cursă de coastă din lume, la „Pikes Peak International Hill Climb”.

Dacia Duster în competiţia Pikes Peak Dacia Duster în competiţia Pikes Peak

Profitând de experienţa de la Trofeul Andros (unde doi ani larând Dacia Duster, pilotată de cvadruplul campion mondial deFormula 1 - Alain Prost -, s-a clasat pe locul doi), o versiunespecial pregătită de către echipele Renault Sport Technologies vaparticipa la această întrecere legendară.

După două sezoane în care Dacia Duster Glace a obţinut titlul device campion la Trofeul Andros, ambiţiile Dacia pe planinternaţional cresc constant datorită valorilor care i-au generatsuccesul: marketing de calitate, vehicule fiabile la un preţaccesibil.

Pregătită să facă faţă tuturor provocărilor, Dacia adecis să participe la cea mai celebră cursă de coastă din lume, laPikes Peak International Hill Climb pe data de 26 iunie,la Colorado în Statele Unite.
În pofida celebrei maxime a baronului Pierre de Coubertin, Dacia nucrede că important e "doar" să participi. Dacia a hotărâtsă se asocieze cu Jean-Philippe Dayraut, triplu câştigătoral Trofeului Andros, unul din starurile de necontestat alecondusului pe gheaţă. În parteneriat cu structura "vip challenge" alui Jean-Philippe, echipele de la Renault Sport Technologies şiTork Engineering vor dezvolta o versiune specifică de DaciaDuster de 850 CP adaptată regulamentelor şiconstrângerilor foarte severe de la Pikes Peak.

Mai multe informaţii peste câteva săptămâni când vă vom da maimulte informaţii despre specificaţiile acestei versiuni specialeDacia Duster…