Ediţie specială Duster Garmin la Paris 2012, nu Duster facelift…

Autor: Oraan Mărculescu 18 sept. 2012 Știri auto

Dacia Duster este pe piaţa europeană de numai doi ani, dar vânzările am putea spune că ”duduie”, SUV-ul autohnton reprezentând o mare surpriză. Prin urmare, în teorie Duster nu are nevoie de un facelift.

Însă, în practică, au apărut voci din ce în ce mai insistente, mai ales după ce versiunile Renault Duster pentru America de Sud şi Rusia au venit cu o planşă de bord revizuită şi o ergonomie mai bună a comenzilor.

Din păcate pentru cei care sperau că la Salonul Auto Paris 2012 vor vedea aşteptatul facelift pentru Duster, standul Dacia va fi dominat de noile generaţii Logan şi Sandero, aşa încât refreshul lui Duster va veni, probabil, în primăvara lui 2013, la salonul auto elveţian.

Deocamdată, la salonul parizian Duster va fi prezentat într-o nouă ediţie specială, denumită Duster Garmin. Care, pe lângă nişte detalii estetice aproape insesizabile, va plusa cu un sistem de navigaţie Garmin nuvi 2595 LMT.

Nu e vorba de un GPS simplist, cum s-ar putea crede la prima vedere, ci de un device destul de avansat, care beneficiază de conectivitate Bluetooh, comenzi vocale sau funcţionalitate SmartphoneLink pentru obţinerea de date în timp real. În pus, Garmin asigură update-urile hărţilor gratuit pe toată durata de viaţă a maşinii.

Pentru a diferenţia această ediţie specială de un Duster normal, maşina beneficiază de nişte stickere ”Garmin” sub geamurile din spate, în timp ce preţul de pornire la francezi va fi de 13.790 euro (cu 1.890 euro mai mult decât un Duster de bază).

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide