Ferrari Virtual Race - simulatorul de curse virtual

Experienţele curselor F1 se mută de astăzi în casele amatorilor de adrenalină. Ferrari a lansat pentru fanii întrecerilor de maşini simulatorul online de curse: Ferrari Virtual Race.

Ferrari Virtual Race - simulatorul de curse virtual Ferrari Virtual Race - simulatorul de curse virtual

Să prinzi viteză la bordul unui Ferrari pe pista de întreceri,nu mai este de astăzi doar un vis. Fanii piloţilor ScuderieiFerrari pot experimenta acum senzaţtii similare celortrăite de adevăraţii profesionişti, cu ajutorulsimulatorului de curse proaspăt lansat în toată lumea.

Ferrari Virtual Race oferă atât posibilitateade a conduce un Ferrari pe legendarul circuit Mugello, cât şiprepararea în Atelier a propriei maşini cu care vrei să concurezi.Trei modele Ferrari de top - 599 GTB Fiorano, 612Scaglietti şi 430 Scuderia - abia aşteaptă să fiepersonalizate pentru ca apoi să-şi hrănească cu jăratec căluţiicabraţi şi să pornească în cea mai spectaculoasă cursă virtuală pecare ai trăit-o vreodată. Iar cât de curând, numărul maşinilordisponibile va creşte cu încă trei modele: California, F430şi F430 Spider.

Nu pierde însă timpul şi aliniază-te la start cu maşinile dejapregătite! Pista de pornire pentru curioşii din România estewebsite-ul www.ferraristore.ro. De aici, simulatorul poatefi descărcat şi activat pe computerul personal prin câţiva paşisimpli:

1. Descarcă Ferrari Virtual Race pe calculatorultău.
2. Configurează-ţi maşina ideală în Atelier.
3. Salvează-ti configuraţia în My Ferrari.
4. Exportă maşina mult visată din My Ferrari direct în FerrariVirtual Race.

Grafica este impresionantă, iar sunetele redau cu fidelitateatmosfera senzaţională a curselor de pe adevăratele circuite.Entuziaştii ar trebui să ştie că, în curând, va urma şi o versiuneonline a simulatorului, aşa încât îşi vor putea pune la încercaretalentele de piloţi alături de adversari din lumea întreagă.

Şi pentru că performanţa se premiază, Forza Rossa a pregătit osurpriză pentru pasionatţii care vor prinde viteză pe pisteleFerrari Virtual Race. Aceştia vor primi un discount de 10%pentru orice produs care se găseşte în magazinul FerrariStore de pe Calea Victoriei nr. 1 - 5. Nu trebuie decât sădemonstreze că au testat simulatorul, venind la magazin cu un printscreen sau cu o fotografie facută cu telefonul sau cu un aparatfoto.

Ferrari Virtual Race poate fi descărcat gratuit de pe www.ferraristore.ro, iar specificaţiile tehnice minimerecomandate ale sistemelor de operare sunt:

Sistem de operare: Microsoft Windows XP cu cel putin ServicePack 2 sau Vista cu Service Pack1
DirectX(r) 9.0c (June 2008)
Processor: AMD(r) Athlon 64 3200+ sau Intel Pentium(r)4 3.2GHz saumai bun
Memorie: 1024 MB RAM
Hard drive: 500 MB spatiu liber
Video card: DirectX 9.0c compatibil si cel putin 256Mb
Sound card: DirectX 9.0c compatibil
DirectX Version 9.0c
Placi video suportate: AGP 8x sau PCI Express
* ATI(r) Radeon(r) X800 sau mai bun
* nVidia(r) GeForce(r) 6600 GT sau mai bun
cel putin Shadermodel 2.0 si Hardware T&L