MINI Countryman – preţuri în România

BMW România a anunţat lansarea noului MINI Countryman în România, primul MINI cu cu 5 uşi şi tracţiune integrală, dar şi cu un preţ nu foarte mic.

MINI Countryman – preţuri în România MINI Countryman – preţuri în România

MINI Countryman, modelul premierelor pentru marca britanică ,este acum disponibil şi în ţara noastră. Va fi însă un model care va conferi ooarece exclusivitate posesorilor pentru că nu are un preţde bază tocmai mic, urmând să coste de la 21.412 euro, unpreţ cu TVA, conform MEDIAFAX.

În versiunea debază One, Countryman vine cuun motor 1.6 pe benzină care oferă 98 CP şi doar cu tracţiunefaţă. Versiunea de serie vine însă destul debine echipată cu airbaguri frontale, laterale şi pentru cap, ABS+EBD, controlulstabilităţii DSC, controlul dinamic al tracţiunii DTC, aercondiţionat, sistem Start-Stop, sistem "Follow mehome", radio CD cuMP3 şi 6 boxe. În schimbpentru jantele de aliaj mai trebuie plătiţi minim 500euro.

Versiunea de baza

Doarcele mai puternice propulsoare (Cooper D, de 112 CP, putere şi Cooper S 184 cai putere) potfi echipate şi cu sistem de tracţiuneintegrală. Preţulacestora nu a fost însă comunicat deocamdată de reprezentanţiiMINI.