Noul Opel Corsa şi pisica lui Karl Lagerfeld se cunosc mai bine. VIDEO

După ce a fost lansat în capitala mondială a modei cu ocazia Salonului Auto de la Paris 2014, noul Opel Corsa îţi întăreşte relaţiile cu lumea modei prin asocierea cu Karl Lagerfeld. Mai exact, cu pisca acestuia.

Noul Opel Corsa şi pisica lui Karl Lagerfeld se cunosc mai bine. VIDEO Noul Opel Corsa şi pisica lui Karl Lagerfeld se cunosc mai bine. VIDEO

Ar fi fost uşor să înţelegem asocierea dintre noul Opel Corsa cu orice vedetă de renume mondial, însă nu şi cu Choupette. Probabil cea mai răsfăţată pisică din lume, pisica birmaneză a creatorului de modă Karl Lagerfeld, face cunoştinţă cu noua Corsa în cadrul unei şedinţe foto din care cei de la Opel au scos un videoclip de making of.

O sa vedeţi că nu e o glumă din seriozitatea cu care şedinţa foto este tratată de toţi participanţii, în special de pisica răsfăţată - care are propriul cont de Twitter - şi pare să treacă de la frică la plictiseală şi la confuzie când ia contact cu hatchback-ul german.

În fine, noi ataşăm mai jos materialul video, dar depinde de voi dacă îl vizionaţi sau nu. Noi spunem că animăluţul e pe cât de răsfăţat, pe atât de simpatic. Iar noul Opel Corsa arată foarte bine.