Schiţe: aşa ar putea arăta noul BMW M6

O dată cu încheierea producţiei lui BMW M6, visele pasionaţilor rămân alimentate doar de propuneri pe calculator. Iată viziunea celor de la bmwblog.com despre viitoarea generaţie BMW M6.

Schiţe: aşa ar putea arăta noul BMW M6 Schiţe: aşa ar putea arăta noul BMW M6

Dacă aţi uitat, vă reamintim că BMW a decisstoparea producţiei lui BMWM6, atât în versiune coupe, cât şi cabrio. Ceea ce nuînseamnă că nu va exista un nou BMW M6.

Acesta ar putea arăta ca în schiţele celor dela bmwblog.com, din care se vede clar căvorbim de un coupe derivat din recentul concept BMW Gran Coupe,prezentat la Salonul Auto Beijing 2010.

VEZIRANDĂRILE CU NOUL BMW M6

Având un stil mai sobru, mult diferit de ceea ce ne-a oferitBangle pentru actualul BMW Seria 6, viitorul M6 aratăca un fel de BMW M3 ceva maimasiv, dedicat mai mult cunoscătorilor decât celor carevor o maşină extravagantă.

Motorul V10 a fost şi el "înmormântat", în principal din raţiuniţinând de poluare, noul M6 urmând a beneficia de un V8 cutehnologie turbo. Puterea nu ştim, deocamdată, cât va fi,dar e clar că va fi mai mare de 500 CP, pentru a păstra ideea deevoluţie faţă de precedenta generaţie.

Rămâne de văzut dacă M6 va fi propus doar în versiune coupe şicabrio, ca până acum, sau se va diversifica şi pentru noileversiuni, coupe cu 4 uşi, precum şi ineditul shooting-break, despre care au apărut recentzvonuri.