Trei oraşe din România unde Tesla va instala câte un Supercharger

Autor: Marius Vișan 31 dec. 2018 Mașini electrice

Primele trei oraşe din România unde Tesla va instala câte un Supercharger vor fi Bucureşti, Craiova şi Brăila. Informaţia apare pe site-ul oficial al companiei şi a fost confirmată pe Twitter, chiar de CEO-ul Elon Musk, scrie Digi24.

În postarea de pe Twitter Musk afirmă că acoperirea cu Supercharger se va exitinde la 100% din continentul european anul viitor. Din Irlanda, până la Kiev, din Norvegia, până în Turcia.

Într-o discuţie cu un român care l-a întrebat: „Chiar şi România? :)”, Musk a răspuns simplu: „Da”. Bărbatul a revenit cu o altă întrebare, şi anume dacă asta înseamnă şi deschidere unui magazin Tesla în ţara noastră, însă nu a mai primit un răspuns.

Pe site-ul companiei, informaţia despre cele trei oraşe a fost postată de ceva timp, fără a fi precizată însă data exactă la care au de gând americanii să-şi extindă reţeaua de super-încărcătoare şi la noi în ţară.

Sursă: Digi24

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide