Ofertă Tesla pentru britanici: 9600 de km de încărcare gratis pentru Model 3 și Model Y

Autor: Andreea Ditcov 16 dec. 2022 MASINI NOI

Tesla a anunțat că oferă în Marea Britanie 6000 de mile (puțin peste 9600 de kilometri) de încărcare gratuită în rețeaua Supercharger. Oferta este valabilă pentru cei care își vor primi noile mașini între 15 și 31 decembrie, într-o încercare de a spori înmatriculările mașinilor Tesla înainte de sfârșitul anului 2022.

Clienții Tesla au primit un email în care le este comunicat faptul că vor primi 6000 de mile de încărcare gratuită la Supercharger. Membrii unui grup de proprietari de Tesla Model Y de pe Facebook au reușit să estimeze prețul acestui cadou, respectiv 800 de lire sterline (aproximativ 920 de euro), pe baza tarifelor actuale disponibile la Supercharger în Marea Britanie.

După a doua jumătate a anului 2022, Tesla a încercat să accelereze procesul de vânzare al SUV-urilor sale, dar și pentru Tesla Model 3 în Marea Britanie. Modelul Y a fost a doua cea mai bine vândută mașină din țară în luna noiembrie. Pe de altă parte, Model 3 a fost al doilea cel mai bine vândut vehicul electric luna trecută.

Comenzile Tesla din Marea Britanie nu au întârzieri

Clienții Tesla nu sunt nevoiți să aștepte perioade lungi pentru livrarea comenzilor, spre deosebire de cumpărătorii altor mărci. Noii șoferi de Tesla își vor primi exemplarele Model Y RWD, Model 3 RWD și Model Y Performance în doar 2-4 săptămâni, potrivit site-ului autocar.co.uk.

Livrarea rapidă sugerează că Tesla nu este constrânsă de problemele lanțului de aprovizionare. Cu toate acestea, asta ar putea însemna că este în pericol de a se confrunta cu o suprasolicitare a făbricii din Shanghai, China, cea care construiește exemplarele Modele  3 și Modelul Y destinate Regatului Unit.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Andreea Ditcov
Andreea Ditcov
Andreea Ditcov este cel mai nou Redactor al echipei ProMotor.ro. Licențiată în Economie și Relații Internaționale, cu studii finalizate în Marea Britanie, a făcut primii pași în presă în urma unui proiect academic despre defrișările ilegale din Europa. Timp de trei ani a adunat experiență ... citește mai mult

Comentarii
Inchide