”Bestia din Qatar” a apărut - GALERIE FOTO + VIDEO

Filiala din Quatar a Universităţii Texas A & M este cea care a realizat primul ...

”Bestia din Qatar” a apărut - GALERIE FOTO + VIDEO ”Bestia din Qatar” a apărut - GALERIE FOTO + VIDEO

 

Filiala din Qatar a Universităţii Texas A & M este cea care a realizat primul sport car produs în această parte a lumii. Acesta se numeşte Elibreia, şi a fost recent prezentat în cadrul Falit Qatar Motor Show, informează Jalopnik.com. Elibreia este un proiect universitar impresionant, fără îndoială, dar arăta mult mai bine acoperit cu cearceaful.

Trebuie să recunoşatem că o maşină mai bizara nu am mai văzut de la ”Racheta libiană” proiectată de însuşi Muammar Gaddafi.

Ştim că maşinile concept aduc întotdeauna ceva nou, dar Elibreia este un amestec de forme care produce repulsie mai degrabă, decât plăcere. Masina are un motor V6 de 535 CP, care transmit puterea la toate cele patru roţile, iar partea exterioară a maşinii este construită din fibră de carbon. Imagini cu ”Bestia din Qatar” puteţi vedea aici

Mai jos aveţi şi un filmuleţ în care puteţi vedea lansarea lui Elibreia din cadrul Falit Qatar Motor Show. 


 

 

 

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.