Ford EcoSport este noul SUV Ford de clasă mică

Cei de la Ford lansează la Beijing 2012 versiunea de serie a micului SUV Ford EcoSport, care se anunţă un rival direct pentru deja cunoscutul Nissan Juke, dar şi pentru noul Opel Mokka.

Ford EcoSport este noul SUV Ford de clasă mică Ford EcoSport este noul SUV Ford de clasă mică

Iniţial, Ford EcoSport a fost prezentat sub forma unui concept la începutul acestui an, dar nu la Salonul Auto Detroit 2012, cum aţi fi tentaţi să credeţi, ci la un salon mai puţin titrat, dar de pe o piaţă cu un mare potenţial: Salonul Auto New Delhi, din India.

Ford EcoSport este un SUV de clasa mica, bazat pe platforma tehnica a lui Fiesta

Modelul de serie prezentat la Beijing 2012 nu se deosebeşte decât prin foarte puţine detalii de conceptul de la începutul anului, Ford EcoSport afişând un design deopotrivă tineresc şi serios

 

Ford EcoBoost va fi propulsat de motoare EcoBoost, dar si de motoare diesel

Pentru moment, principalele pieţe vizate de Ford cu noul EcoSport sunt China, Tailanda, India şi Brazilia - practic, în America de Sud e vorba de a doua generaţie EcoSport, prima fiind, de fapt, un Ford Fusion adaptat în stil crossover, destinată exclusiv pieţelor sud-americane.

Cel mai probabil, Ford EcoSport va fi lansat pe plan european în toamnă, la Salonul Auto Paris 2012, urmând a intra în concurenţă directă cu noul Opel Mokka, dar şi cu deja-cunoscutul Nissan Juke.

Cel mai probabil, Ford EcoSport va fi lansat in Europa la Salonul Auto Paris 2012

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.