Ford Fiesta a primit un facelift pentru 2013

Varianta europeană a Ford-ului Fiesta a primit un facelift care aduce în premieră pe meleagurile Bătrânului Continent un sistem care le permite părinţilor să limiteze viteza maximă pe care o poate atinge maşina atunci când este condusă de adolescenţi.

Ford Fiesta a primit un facelift pentru 2013 Ford Fiesta a primit un facelift pentru 2013

Ford a prezentat la Amsterdam un model reîmprospătat pentru anul 2013, cu linii de design care se încadrează în noul limbaj adoptat de compania americană şi folosit deja pe noul B-Max construit la Craiova.

La capitolul tehnologie, noul Fiesta aduce în premieră pe piaţa europeană sistemul MyKey. Cu ajutorul acestuia, părinţii pot limita viteza maximă pe care o poate atinge maşina şi volumul sistemului audio atunci când este folosită cealaltă cheie (preluată de obicei de adolescenţii care au deja carnet). Pe lângă MyKey, noul Fiesta va fi disponibil şi cu sistemul multimedia Ford SYNC, controlat cu ajutorul comenzilor vocale.

Partea din faţă a maşinii este dominată de grila radiatorului care încorporează senzorii pentru sistemul Active City Stop, gândit pentru a ajuta şoferul să evite accidentele la viteze reduse. Tot în partea din faţă, farurile au fost restilizate discret şi includ acum lumini de zi cu LED-uri.

Sub capotă, compacta reîmprospătată va putea fi echipată cu motorul pe benzină de 1 litru EcoBoost care a câştigat premiul "motorul internaţional al anului 2012".

Ford va prezenta pe larg noua gamă de modele Fiesta la salonul auto Paris 2012.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.