Supercarul Maserati MC20 a fost testat pe zăpadă – VIDEO

Autor: Marius Vișan 11 mart. 2021 MASINI NOI

Noua mașină super sport Maserati MC20 este implicată în prezent într-o serie de teste de fiabilitate. Testele au loc pe șosea și pe pistă, în diferite condiții de condus.

Cele mai recente studii intensive în condiții de vreme rece au fost efectuate pe drumurile acoperite de zăpadă din Valtelina și la Ghiacciodromo Livigno (Sondrio), cel mai cunoscut circuit cu zăpadă și gheață din Italia.

În timpul misiunii sale în condiții de vreme rece, mașina super sport a fost testată pentru a evalua pornirea la rece a motorului, performanța la temperatură scăzută a componentelor sale elastice și manevrabilitatea mașinii pe suprafețe cu asfalt rece și cu aderență redusă.

Se verifica și funcționarea corectă a Sistemului de control al climatizării în condiții de frig; au fost efectuate și teste pe baterie, suspensii și frâne.

VIDEO

Maserati MC20 are o accelerație 0-100 km / h ce durează 2,9 secunde

Dezvoltat de Maserati Innovation Lab și produs la fabrica istorică din Modena, MC20 este fabricat 100% în Italia.

Cea mai distinctivă caracteristică a noii super-mașini sport o reprezintă ușile sale exclusive tip fluture, care nu numai că sunt uimitoare din punct de vedere estetic, dar oferă și șoferului și pasagerilor un acces mai ușor, atât în interiorul, cât și în exteriorul cabinei.

Această super-mașină este prima mașină Maserati care are faruri verticale: o adevărată revoluție în criteriile de design ale mărcii. Stopurile mari, joase și orizontale din spate sunt la fel de distinctive.

MC20 este dotat cu noul motor V6 Nettuno de 630 CP care oferă o accelerație de 0-100 km / h în mai puțin de 2,9 secunde și o viteză maximă de peste 325 km / h. Este un motor 100% brevetat, conceput, proiectat și construit în întregime de Maserati.

La începutul acestui an, Maserati a ocupat locul câștigător la show-ul internațional MMXX din Modena, unde MC20 a primit premiul ”Most beautiful supercar of the year 2021”.

Intră în GALERIA FOTO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Maserati


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide