ABT a preparat noul Audi A7

ABT Sportsline a prezentat pachetul de tuning pentru noul Audi A7, cu modificări ce includ atât sporirea performanţelor motorului cât şi îmbunătăţirea aspectului exterior.

ABT a preparat noul Audi A7 ABT a preparat noul Audi A7

Din pozele furnizate putem observa că Audi A7 este modificat de ABT prin schimbarea spoilerului faţă, a pragurilor şi o finisare specială a părţii din spate, pentru a se integra mai bine cu cele 4 ţevi de evacuare. Cum ABT însă este un tuner serios, nu s-a oprit la acest capitol şi oferă şi o serie de modificări pentru motoarele de 3.0 litri, atât pe benzină cât şi diesel.

Jante de 21 de inchAstfel, 3.0 TDI este oferit cu o putere maximă de 282 CP şi un cuplu motor de 500Nm, creşteri seminificative faţă de numerele de serie: 245, respectiv 450. Pentru cine doreşte şi mai mult, ABT poate furniza propria variantă a turbo-suflantei, ce permite atingerea unei puteri maxime de 310 CP, cu un cuplu impresionant de 610 Nm. Versiunea supraalimentată cu benzină, ajunge până la 410 CP, o creştere de mai bine de 35% în putere.

Şi pentru ca toată această putere să ajungă pe asfalt cu bine, iar vitezele atinse să nu crească foarte mult riscul de evenimente neplăcute, ABT va furniza pentru Audi A7 şi roţi speciale, cu jante de la 19 la 21 de inch, încălţate cu pneuri foarte performante.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.