ABT "condimentează" noul Volkswagen Beetle

Volkswagen Beetle este, în versiunea de serie, o maşină simpatică, deseori catalogată ca "maşină de fete". Tunerul german, ABT s-a hotărât să schimbe imaginea modelului din Wolfsburg cu un pachet de tuning interesant.

ABT "condimentează" noul Volkswagen Beetle ABT "condimentează" noul Volkswagen Beetle

Chiar şi în versiunea dotată cu motorul de 2,0 litri şi 200 CP, Volkswagen Beetle pare o maşină cuminte şi simpatică. Poate din acest motiv, tunerul german ABT s-a gândit să "condimenteze" puţin aspectul modelului din Wolfsburg. ABT a început prin montarea unui nou spoiler faţă cu un look mai agresiv, ce conţine o linie de culoare roşie care aduce aminte de legendarul Golf GTI. Pentru a accentua caracterul sportiv al modelului german, tunerul din Allgau a montat un sistem de evacuare performant cu ieşiri ovale.

Evacuarea ovală aduce un plus de sportivitate modelului german

Tunerul german pune la dispoziţia clienţilor autocolante ce imită fibra de carbon cu accente roşii, ce dau un aer de motorsport noului Beetle. Jantele sunt disponibile pe 18, 19 sau 20 de inch şi împreună cu farurile acoperite, reşesc să transforme modelul simpatic într-o "broscuţă fioroasă" pusă pe făcut rele.

ABT nu s-a oprit doar la modificările exterioare. Tunerul german a mărit puterea propulsorului de 2,0 litri cu 40 CP şi a înstalat o suspensie sport şi un sistem de frânare mai performant, ajutând la obţinerea unor performanţe dinamice peste modelul de serie şi la acelaşi nivel cu look-ul sportiv al broscuţei germane. Din păcate nu se cunoaşte preţul pentru toate aceste "bunătăţi", tunerul german urmând a reveni în viitorul apropiat cu mai multe detalii.

Accentele roşii dau un aer de motorsport noului Beetle

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.