ABT „condimentează” noul Volkswagen Beetle

Autor: Laurenţiu Florescu 30 apr. 2012 Tuning auto

Chiar şi în versiunea dotată cu motorul de 2,0 litri şi 200 CP, Volkswagen Beetle pare o maşină cuminte şi simpatică. Poate din acest motiv, tunerul german ABT s-a gândit să „condimenteze” puţin aspectul modelului din Wolfsburg. ABT a început prin montarea unui nou spoiler faţă cu un look mai agresiv, ce conţine o linie de culoare roşie care aduce aminte de legendarul Golf GTI. Pentru a accentua caracterul sportiv al modelului german, tunerul din Allgau a montat un sistem de evacuare performant cu ieşiri ovale.

Evacuarea ovală aduce un plus de sportivitate modelului german

Tunerul german pune la dispoziţia clienţilor autocolante ce imită fibra de carbon cu accente roşii, ce dau un aer de motorsport noului Beetle. Jantele sunt disponibile pe 18, 19 sau 20 de inch şi împreună cu farurile acoperite, reşesc să transforme modelul simpatic într-o „broscuţă fioroasă” pusă pe făcut rele.

ABT nu s-a oprit doar la modificările exterioare. Tunerul german a mărit puterea propulsorului de 2,0 litri cu 40 CP şi a înstalat o suspensie sport şi un sistem de frânare mai performant, ajutând la obţinerea unor performanţe dinamice peste modelul de serie şi la acelaşi nivel cu look-ul sportiv al broscuţei germane. Din păcate nu se cunoaşte preţul pentru toate aceste „bunătăţi”, tunerul german urmând a reveni în viitorul apropiat cu mai multe detalii.

Accentele roşii dau un aer de motorsport noului Beetle

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide