ABT le răspunde celor care vor o dubă VW de peste 200 CP

Tunerul german ABT s-a specializat pe maşinile grupului Volkswagen, oferind upgrade-uri de putere interesante. De data aceasta, le va face sigur cu ochiul fanilor cunoscutului VW T5 (sau Transporter).

ABT le răspunde celor care vor o dubă VW de peste 200 CP ABT le răspunde celor care vor o dubă VW de peste 200 CP

Tuningul pe maşini utilitare e mai rar întâlnit, dar sunt destui amatori de performanţe bune combinate cu un spirit practic excelent. De aceea, Volkswagen oferă pe versiunile de serie ale lui T5 (sau Transporter / Caravelle) şi motoare foarte puternice.

Evident, nu e o dubă Volkswagen normală. Ci una care se ia la întrecere cu multe maşini rapide

În domeniul diesel, duba VW beneficiază de noul TDI de 2,0 litri şi 180 CP, pe care tunerul ABT l-a upgradat până la 200 CP, apelând la modificarea cartografiei unităţii electronice centrale.

Însă cine vrea un T5 / Transporter / Caravelle şi mai puternic trebuie să ştie că ABT montează sub capota van-ului şi motorul TSI de 2,0 litri (da, acelaşi de pe Golf GTI...), cu o putere care ajunge la 240 CP, ceea ce-i conferă maşinii un demaraj 0-100 km/h de 9,4 secunde.

Evident, un Volkswagen Caravelle de 240 CP e mult mai practic decât un VW Golf GTI

Şi, pentru că o creştere a puterii nu e suficientă, ABT oferă şi o paletă de accesorii estetice, pentru spoilere şi praguri, dar şi jante de dimensiuni mai mari, precum şi o nouă evacuare, cu patru ieşiri.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.