ABT Sportsline a creat un Volkswagen Golf cu 400 CP

Da, e adevărat. Cel mai mare tuner de modele Volkswagen din lume a făcut un Golf cu mai multă putere decât un Porsche 911.

ABT Sportsline a creat un Volkswagen Golf cu 400 CP ABT Sportsline a creat un Volkswagen Golf cu 400 CP

Cei de la ABT Sportsline au luat un Volkswagen Golf R de serie şi l-au gâdilit sub barbă ca să dezvolte nu mai puţin de 400 CP şi 480 Nm. Cu alte cuvinte, mai mult decât un Porsche 911 de bază (care se laudă cu 350 CP).

 Pentru a ajunge la această valoarea impresionantă, nemţii de la ABT au mers pe mâna kitului de putere Stage 2, dezvoltat tot de ei. Mai exact, asta înseamnă că motorul de 2,0 litri a primit un ECU modificat.

Mergând mai departe cu modificările, Golful a primit un set de jante de 20 de inci, câteva componente de design ABT şi o vopsea în două culori. Şi pentru că în urmă cu câteva zile s-a desfăşurat ediţia cu numărul 34 a întâlnirii fanilor Volkswagen de la Wörthersee, unde am participat şi noi, era la mintea cocoşului că ABT îşi va prezenta creaţia în mijlocul pasionaţilor mărcii auto germane.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.