ABT transformă limuzina Audi S8 într-o minirachetă sol-sol

Se ia o limuzină premium (care oricum are putere mai mult decât suficientă) şi se îndeasă vreo 150 CP în plus sub capotă. După care se savurează un pahar de şampanie pe bancheta din spate. Sună bine, nu?

ABT transformă limuzina Audi S8 într-o minirachetă sol-sol ABT transformă limuzina Audi S8 într-o minirachetă sol-sol

Cea mai nouă generaţie a limuzinei germane Audi S8 se bucură de o doză bunicică de putere sub capotă. Mai exact, un V8 biturbo de 4,0 litri care produce nu mai puţin de 520 CP şi 650 Nm. Dar se pare că petroliştii din lumea întreagă nu sunt mulţumiţi, fiindcă ABT a reuşit să mai stoarcă nişte putere din V8-ul supraalimentat.

Mai exact, nemţii s-au folosit de o resoftare a motorului pentru a ajunge la 675 CP şi 840 Nm. Adică un plus de 155 CP şi 190 Nm. Aşadar, S8-ul pregătit de ABT poate să atingă acum 100 km/h cu start de pe loc în 3,9 secunde, în vreme ce viteza maximă a crescut la 290 km/h (de la 250 km/h standard, cu limitator).

Dacă vrei să ieşi puţin în evidenţă, germanii te pot ajuta cu jante de 20 sau 21 de inci şi cu câteva detalii extrem de discrete, precum un ornament argintiu pentru evacuări. Concluzia: un sleeper minunat.

Tu ce zici: îţi plac maşinile foarte puternice, dar care arată ca şi cum ar fi de serie?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.