ABT tunează noul VW Touareg

Iată cum arată noul VW Touareg după ce a trecut prin mâinile celor de la ABT Sportsline care vin cu un upgrade estetic şi de putere pentru SUV-ul german.

ABT tunează noul VW Touareg ABT tunează noul VW Touareg

În timp ce noul Porsche Cayenne se bucură de atenţia mai multor tuneri, VW Touareg a fost, din păcate, neglijat. Însă, pentru a remedia această inegalitate, tunerul ABT Sportsline vine cu un pachet nou pentru modelul german.

În partea frontală se poate vedea că noul Touareg are acum o grilă nouă ce-i dă un plus de agresivitate, iar pe laterale au apărut praguri revizuite. În spate, acesta vine cu un spoiler nou ce scoate în evidenţă cele 4 evacuări sport şi un eleron masiv situat pe hayon. Ca tratamentul să fie complet, ABT încalţă SUV-ul german cu jante din aliaj de 22 inchi, însă se poate opta şi pentru alte dimensiuni.

Sub capotă, tunerul german aduce modificări motorului de 3.0 TDI căruia îi creşte puterea de la 240 CP la 282 CP şi cuplul de la 550 Nm la 580 Nm. În plus, dacă se alege pachetul S, propulsorul poate ajunge la o putere de 310 CP şi un cuplu de 610 Nm.

Pentru cei care deţin un VW Touareg dotat cu motorul de 4.2 TDI, ABT îi răsplăteşte cu 385 CP şi un cuplu de 870 Nm, adică o creştere de 45 CP şi 70 Nm.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.