Acest BMW X1 nu mai are nimic de-a face cu termenul „SUV”

Momentan, X1 este cel mai mic SUV din gama germanilor de la BMW, dar asta nu înseamnă că trebuie să meargă neapărat pe drumuri desfundate. De fapt, dacă te joci puţin cu suspensia şi cobori garda la sol, obţii un break. Adică aşa ca exemplarul din galeria de mai jos.

Acest BMW X1 nu mai are nimic de-a face cu termenul „SUV” Acest BMW X1 nu mai are nimic de-a face cu termenul „SUV”

BMW X1 se descurcă destul de bine pe drumurile care nu au văzut asfalt în viaţa lor, dar - chiar şi aşa - garda la sol limitată înseamnă că nu o să cucerească vreun vârf de munte prea curând.

Probabil la asta s-a gândit şi proprietarul exemplarului din galeria foto ataşată acestui material, fiindcă a montat un set de jante imense şi p a coborât garda la sol a maşinii. Iar rezultatul e un break cu jante mari, ceea ce înseamnă că acest X1 s-a întors, practic, la rădăcini, având în vedere că sub învelişul metalic al modelului de serie se află platforma tehnică a lui BMW Seria 3 Touring din generaţia precedentă.

Aruncă o privire în galeria foto şi spune-ne ce crezi despre maşină.

Foto via Bamsterman68/BimmerPost

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.