Acestea ar putea fi cele mai tari concepte virtuale pe care le-am văzut vreodată

Un băiat de 21 de ani s-a plictisit într-o bună zi, aşa că s-a apucat de desenat pe calculator. După patru ani de joacă, Khyzyl Saleem a ajuns să facă internetul un loc mai bun cu ajutorul creaţiilor sale virtuale. Adică, uită-te şi tu la ce poate să facă omul ăsta.

Acestea ar putea fi cele mai tari concepte virtuale pe care le-am văzut vreodată Acestea ar putea fi cele mai tari concepte virtuale pe care le-am văzut vreodată

De-a lungul timpului, am tot văzut designeri talentaţi care încearcă să aibă parte de cele 15 minute de faimă mult dorite. Dar puţini au reuşit să mă impresioneze aşa cum a făcut-o Khyzyl Saleem.

În vârstă de 21 de ani, Saleem spune pentru The Verge că a început să se joace în Photoshop când avea 17 ani, dar că începuse să se plictisească de mişcările plictisitoare pe care le făcea în fiecare zi. Aşa că a trecut la maşini (evident, nu?).

Ca să înţelegi mai bine ce face artistul din Manchester, Marea Britanie, o să îţi spun simplu şi la obiect: ia poze cu maşini pe care le cunoaştem cu toţii, după care le transformă în creaţii futuriste cu ceva influenţe steampunk.

Pe noi ne-a impresionat. Tu ce zici?