Acestea ar putea fi cele mai tari concepte virtuale pe care le-am văzut vreodată

Un băiat de 21 de ani s-a plictisit într-o bună zi, aşa că s-a apucat de desenat pe calculator. După patru ani de joacă, Khyzyl Saleem a ajuns să facă internetul un loc mai bun cu ajutorul creaţiilor sale virtuale. Adică, uită-te şi tu la ce poate să facă omul ăsta.

Acestea ar putea fi cele mai tari concepte virtuale pe care le-am văzut vreodată Acestea ar putea fi cele mai tari concepte virtuale pe care le-am văzut vreodată

De-a lungul timpului, am tot văzut designeri talentaţi care încearcă să aibă parte de cele 15 minute de faimă mult dorite. Dar puţini au reuşit să mă impresioneze aşa cum a făcut-o Khyzyl Saleem.

În vârstă de 21 de ani, Saleem spune pentru The Verge că a început să se joace în Photoshop când avea 17 ani, dar că începuse să se plictisească de mişcările plictisitoare pe care le făcea în fiecare zi. Aşa că a trecut la maşini (evident, nu?).

Ca să înţelegi mai bine ce face artistul din Manchester, Marea Britanie, o să îţi spun simplu şi la obiect: ia poze cu maşini pe care le cunoaştem cu toţii, după care le transformă în creaţii futuriste cu ceva influenţe steampunk.

Pe noi ne-a impresionat. Tu ce zici?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.