Alfa Romeo Disco Volante, ediţie specială Touring la Geneva 2014

Prezentată pentru prima dată acum doi ani, Alfa Romeo Disco Volante este una dintre acele maşini despre care se va vorbi şi multe decenii mai târziu, atât este de frumoasă. Acum, şi în culori mai degrabă britanice!

Alfa Romeo Disco Volante, ediţie specială Touring la Geneva 2014 Alfa Romeo Disco Volante, ediţie specială Touring la Geneva 2014

Bazată pe Alfa Romeo 8C Competizione, superbissima Alfa Romeo Disco Volante are de ce să fie o maşină demnă de dorit: în primul rând, pentru a ajunge la o asemenea frumuseţe, trebuie ucisă caroseria şi-aşa incredibil de frumoasă a unui 8C.

Tot pe roşu ne place mai mult, dar formele sunt incredibile şi pe verde...

Apoi, maşina este reconstruită manual, pentru a atinge perfecţiunea. Judecaţi voi înşivă.

Verde închis, auriu şi roşu - place, nu place?

Iată că Carrozzeria Touring Superleggera, atelierul italian care desăvârşeşte o astfel de operă de artă, vine la Salonul Auto de la Geneva 2014 cu o versiune într-o combinaţie de culori diferită de ce ne-am fi aşteptat de la un Disco Volante.

Spatele rămâne specific unei farfurii zburătoare. Nedetectabil de radar, cel mai probabil!

Exemplarul în verde şi auriu poate fi admirat la Salon, fiind de fapt o comandă specială pentru un client, aşa cum sunt toate exemplarele de Disco Volante.

Acest interior era perfect pe un Bentley. Pe o italiancă supra sport... hm... roşu strident vă spune ceva?

Apropo, cum fiecare exemplar este bazat pe un Alfa 8C, iar în lume există doar 500 de astfel de unităţi, imaginaţi-vă cât de exclusivistă este o astfel de maşină! Iată că se mai fac şi în zilele noastre obiecte ale pasiunii pure, iar nu doar marfă oarecare.

Mai multe imagini, în galeria foto!

Via Autoblog

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.