Anunţ super-ofertă: Bentley Continental GT de 10 ori mai ieftin decât unul... original!

Incredibil, de neratat, ofertă senzaţională: doar 26.000 USD pentru un coupe de lux Bentley Continental GT. Cu o ”mică” observaţie: nu e Bentley... Ce credeţi, totuşi, că e?

Anunţ super-ofertă: Bentley Continental GT de 10 ori mai ieftin decât unul... original! Anunţ super-ofertă: Bentley Continental GT de 10 ori mai ieftin decât unul... original!

Un Bentley Continental GTC nou-nouţ are un preţ de pornire de peste 200.000 de euro. Deci e clar o maşină luxoasă pentru cei cu foarte mulţi bani, care îşi permit să epateze la volanul unui asemenea cabriolet, care, în varianta Speed (motor W12 de peste 600 CP), prinde peste 300 km/h.

Un Bentley de 10 ori mai ieftin decât unul nou?! Oh, wait... nu e Bentley...

Dacă nu aveţi aceşti bani, puteţi apela şi la un model second hand, care, în funcţie de rulaj şi vechime, ar putea costa chiar şi de 4 ori mai puţin - adică undeva peste 50.000 de euro. Tot vi se pare prea mult?

Un ochi neavizat va fi, cu siguranţă, indus în eroare de aspectul acestei maşini

Atunci nu vă rămâne decât să apelaţi la o ”clonă”. Nu ne referim la o copie chinezească făcută de cine-ştie-ce-marcă-auto-din-China, ci la o replică de Bentley Continental GTC. O replică precum cea de faţă, care costă doar 26.500 USD (adică sub 20.000 de euro). Şi care se laudă cu ”ce este mai bun din ambele lumi: aspect luxos şi costuri reduse”.

Cât de repede ghiciţi pe ce model american este bazat acest pseudo-Bentley Continental GTC?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.