Arden duce Range Roverul la nivelul Storm Trooper

După ce i-au aplicat un tratament tehnic, cei de la Arden au considerat că este timpul pentru un pic de estetic mai ţipător. Rezultatul, în toată splendoarea sa, aici.

Arden duce Range Roverul la nivelul Storm Trooper Arden duce Range Roverul la nivelul Storm Trooper

Nemţii de la Arden continuă să modifice Range Rover. Dacă îţi sună cunoscut „Range Rover”, „650 CP”, „Arden” este pentru că Arden a modificat acum mai bine de un an un Range Rover, ridicând puterea V8-ului supraalimentat de la 510 la 650 de cai-putere (şi cuplul motor de la 625 la 745 Newtoni-metru). 

Range Rover, regele imperturbabil

Cam acesta sunt şi cifrele acestui Mare Alb din imaginile de mai sus, cu aceeaşi menţiune ca în cazul proiectului anterior: viteza maximă nu mai este limitată şi poate urca până la 260 km/h, în cazul în care creierul şoferului poate ignora faptul că se află într-un tanc britanic de 2,2 tone.

Aşa că noutatea absolută este şi elementul cel mai săritor în ochi: designul exterior: pe noi ne-a dus cu gândul la Storm Trooper - ce-i drept, unul care pare că a mâncat ceva ilegal... de bun şi acum zâmbeşte larg. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.