Aşa arată un Infiniti QX70 după o metamorfoză completă de la AHG Sports

Maşina asta ar putea fi inclusă în dicţionarul ilustrat Larousse, în dreptul cuvântului „diabolique”. Sau în dreptul „imposant”. Sau... nimereşti tu un termen mai potrivit?

Aşa arată un Infiniti QX70 după o metamorfoză completă de la AHG Sports Aşa arată un Infiniti QX70 după o metamorfoză completă de la AHG Sports

Este timpul să ne amintim cu nostalgie că au fost vremuri în care Infiniti se vindea în România. Din păcate, doar modelul FX mai ieşea din showroom, şi nici acela în suficient de multe unităţi încât să facă o diferenţă, se pare. Infiniti FX a fost bătut de nevoia de practic a românului. Sau de BMW X6. 

Din fericire, FX a continuat să trăiască pe alte meleaguri şi să-şi schimbe şi numele (în QX70) şi să primească atenţie din partea tunerilor. Exemplu de astăzi este unul cât se poate de convingător, în corelaţie cu ideea de maşină impunătoare. Mai bine de atât nici că se putea.

Autorii acestei lucrări - denumite LR3 - sunt nemţii de la AHG Sports. Nu ştim ce altceva ar putea să exprime decât „teroare” (un alt termen din Larousse în dreptul căruia ar putea apărea liniştit) şi nici nu credem că autorii au dorit să transmită un altfel de mesaj. 

Pornind de la un QX70 5.0 (care are sub capotă un V8 de 5,0 litri, cu 390 CP şi 500 Nm), AHG i-a adăugat câteva elemente de caroserie schiţate probabil de însuşi Hades. Kit-ul incluse aripi embosate cu 25 de milimetri (500 €), jante de 22” (5.200 €), gardă la sol mai joasă cu 25 mm (1.250 €), putere crescută la 420 CP (1.250 €), sistem de evacuare Cat-back (4.990 €), toate ornamentele vopsite în negru (1.750 €). 

Dacă există vreun SUV pe lumea asta care să merite un tuning agresiv, probabil că acesta este cel mai potrivit. Şi, din ce am văzut până acum, AHG sunt băieţii cei mai în măsură să facă o transformare pe cinste.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.