Aşa arată un Lamborghini Aventador scăpat în butoiul cu pastile

Agresivitatea este una dintre caracteristicile incontestabile ale lui Aventador. Sau cel puţin asta am crezut noi...

Aşa arată un Lamborghini Aventador scăpat în butoiul cu pastile Aşa arată un Lamborghini Aventador scăpat în butoiul cu pastile

Oricare model care iese de pe porţine uzinei din Sant'Agata Bolognese este unul care stârneşte admiraţie şi respect. În definitiv, este un Taur, nu? Alege oricare nuanţă de vopsea disponibilă în gama producătorului şi factorul de intimidare va rămâne la fel de puternic. 

Nu ştim dacă am putea spune acelaşi lucru şi despre exemplarul din imaginile de mai sus, foliat de către băieţii de la WrapStyle pentru un client din Germania. Nu ştim cât de mult i-a plăcut clientului fenomenul Woodstock, însă noi suntem tentaţi să spunem că mult, căci acest Aventador este monument psihedelic de pace de prim rang.

Asta nu înseamnă, desigur, că trebuie să-l tratezi cu mai puţin respect, pentru că motorul V12 dispus central încă mai livrează 700 de cai-putere. Tot ce-i mai rămâne acestui Lamborghini este să intre pe un circuit şi să... dea cu pace în stânga şi-n dreapta.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.