Aşa arată un Volkswagen Golf 1 care a murit şi a ajuns în Rai (VIDEO)

În 2014 se împlinesc nu mai puţin de 40 de ani de când prima generaţie a hatchback-ului german Volkswagen Golf a intrat în producţie, aşa că e destul de clar că primul Golf de serie din istorie nu mai este chiar la prima generaţie. De fapt, multe dintre ele au ajuns de mult la parcurile de dezmembrări. Dar nu şi exemplarul lui Ryan.

Aşa arată un Volkswagen Golf 1 care a murit şi a ajuns în Rai (VIDEO) Aşa arată un Volkswagen Golf 1 care a murit şi a ajuns în Rai (VIDEO)

La 40 de ani de la lansare, prima generaţie Volkswagen Golf are, încă, foarte mulţi fani în lumea întreagă. Iar un exemplu foarte bun este Golful lui Ryan din Africa de Sud, care a pornit la drum ca o maşină foarte ieftină, care nu arăta extraordinar de bine.

Dar după câţiva ani de muncă şi destul de mulţi bani investiţi, bătrânul Golf 1 a fost reînviat cu foarte multă pasiune. Şi a primit şi un nume pe măsură: Hot Chocolate (ciocolată fierbinte).

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.