Aşa nu: Mitsuoka Galue Convertible

Înainte să îi acuzaţi pe chinezi de această oribilitate (sau, poate pentru unii, arătare inedită), să ne amintim că Mitsuoka este o mică firmă japoneză. Care uneori face erori mari.

Aşa nu: Mitsuoka Galue Convertible Aşa nu: Mitsuoka Galue Convertible

Mitsuoka Galue ConvertibleDespre Mitsuoka nu e prima oară când auzim: e o mică firmă japoneză care modifică modele deja cunoscute (în general din curtea Nissan), transformându-le în maşini care seamănă cu altele foarte cunoscute.

Probabil 90% dintre voi îşi vor aminti de un anume Bentley Arnage când veţi da cu ochii de imensa grilă în stil Bentley şi de cele două faruri rotunde. Iar spatele pare copy-paste de la o limuzină Cadillac Eldorado din anii '90, nu-i aşa?

Totuşi, Mitsuoka Galue Convertible a fost conceput pornindu-se de la alt model american: actualul Ford Mustang. Care, din nefericire pentru fani, a fost denaturat în halul, padon, felul pe care îl puteţi observa în poze.

La baza este Ford MustangInteriorul original a fost păstrat, doar sigla volanului fiind schimbată, maşina rămânând un cabriolet de patru locuri. Dar nu unul care degajă forţă, cum este cazul Mustangului actual, ci mai degrabă o senzaţie de... kitsch.

Motorizările propuse sunt un V6 şi un V8, iar preţul de pornire în Japonia este de 56.000 USD. În China nu ştim cât costă, dar se prea poate ca Mitsuoka să primească un număr suficient de comenzi pentru Galue Convertible ca să merite prezenţa la Salonul Auto Beijing 2010.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.