Atelier Veldeig încearcă să modernizeze legendarul Mercedes 300 SL

Autor: Iulian Dnistran 01 apr. 2013 Tuning auto

Atelier Veldeig, o firmă germană care se pare că se ocupă cu tuningul, propune o aducere în modernitate a legendarului Mercedes-Benz 300 SL. Dar ştii cum se spune – gusturile nu se discută.

Astfel, germanii ne arată în imaginile create pe calculator cum ar putea arăta modificările aduse frumosului 300 SL, care includ un pachet de lăţire, gândit pentru a face loc jantelor moderne de 16 inci Revolution, îmbrăcate în anvelope cu talon alb. Dacă jantele din imagini nu sunt pe placul tău, proiectul permite montarea unor jante mai mari de la tunerul Carlsson sau de la muscle cars.

Mai mult, lateralele maşinii se aseamănă cu prima generaţie a modelului american Chevrolet Corvette, în timp ce oferta de faruri include modelul vertical de pe 300 SL Roadster şi modelul rotund de pe 300 SL Gullwing.

Pachetul celor de la Valdeig e completat de o selecţie de lămpi de stopuri şi sisteme de evacuare laterale.

Iniţial, proiectul de modernizare a lui 300 SL era destinat unei firme care produce replici auto, însă afacerea a căzut, aşa că Atelier Valdeig a continuat dezvoltarea pentru a oferi pachetul de modificări unor clienţi potenţiali, posesori de Mercedes-Benz 300 SL original, o maşină care se vinde printre colecţionari cu preţuri care depăşesc jumătate de milion de euro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide