Audi A1 7 ediţii speciale pentru Worthersee

Audi A1 se va prezenta la Worthersee cu 7 personalităţi diferite, urmând să satisfacă chiar şi cele mai ciudate gusturi, de la microbişti până la “fashioniste”.

Audi A1 7 ediţii speciale pentru Worthersee Audi A1 7 ediţii speciale pentru Worthersee

Audi A1 este un model în care s-a investit enorm în campaniile de marketing, după ce are parte de propriul mini serial, la Wörthersee este promovat prin nu mai puţin de 7 versiuni diferite. Nu sunt modele adresate publicului larg, ci mai degrabă de a arăta potenţialul pe care cel mai mic Audi îl are în materie de tuning, acest eveniment fiind dedicat ultimelor tendinţe în domeniu.

Audi A1 Worthersee

Şi trebuie să recunoaştem că propunerile sunt cel puţin interesantele, de la justiţiarul A1 de Poliţie, civicul A1 Taxi, salvatorul A1 "Wasserwacht" (Salvamar), sau metrosexualul A1 Fashion. Cele mai interesante versiuni sunt cele pe care le-am lăsat la sfârşit însă. În topul atractivităţii se află clar modelul Hot Rod. Acesta vine personalizat cu pneuri cu talon alb, flăcări pe lateral şi o gardă foarte joasă datorită suspensiei pneumatice.

Un alt model foarte interesant este versiunea personalizată după legendarele modele de raliu din anii '80, perioada de glorie a Audi. Ultima propunere este una care devine interesantă pentru fanii fotbalului datorită contextului, Bayern Munich, echipă căreia îi este dedicată, fiind una dintre finalistele Champions League. Personalizarea nu se manifestă doar la exterior, ci şi interiorul vine cu elemente interesante, dar ar fi de prisos să le descriem şi mai bine vă bucuraţi de galeria foto.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.