Audi RS5 Coupé, pus la pământ de TAG Motorsports

Probleme de atitudine ale lui Audi RS5 tocmai s-au triplat, în acceaşi măsură în care suspensia hidraulică i-a scăzut garda la sol trei ori...

Audi RS5 Coupé, pus la pământ de TAG Motorsports Audi RS5 Coupé, pus la pământ de TAG Motorsports

Răgetul motorului V8-ul de 4,2 litri, cu 450 de cai-putere şi cu 430 de Newtoni-metru, ar trebui să fie suficient ca să te convingă că Audi RS5 Coupé este cât se poate de serios. Asta dacă nu a făcut-o deja designul. 

Însă dacă îl duci la TAG Motorsports, vor găsi ei o cale să se asigure că elementul de impact va fi cu atât mai evidenţiat. Aici, de exemplu, îl găseşti încălţat cu jante HRE P101 şi culcat pe labe, mulţumită unei suspensii hidraulice care permit ajustarea gărzii la sol. 

Răscoleşte GALERIA FOTO pentru a-l putea admira din toate unghiurile. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.