Audi RS5, transformat într-un războinic nervos

Coupe-ul sportiv Audi RS5 pare a fi una dintre maşinile preferate de casele de tuning pentru proiectele lor, iar cei de la OSS Designs se încadrează perfect în această mică teorie. Împreună cu cei de la Vossen Wheels, OSS Designs a creat un RS5 care e nervos tare.

Audi RS5, transformat într-un războinic nervos Audi RS5, transformat într-un războinic nervos

Luminile roşii şi albastre sunt rezervate maşinilor care aparţin instituţiilor statului, însă se pare că cei de la OSS Designs nu au primit această informaţie, pentru că ultimul lor proiect, un Audi RS5, e atât de furios încât i s-au înroşit ochii. La propriu.

Mai exact, tunerii au montat un set de faruri fumurii, în interiorul cărora se află LED-uri ce îşi pot schimba culoarea – de la roşu aprins până la albastru.

Pachetul e completat de un set de jante de 20 de inci Vossen VVSCC5, praguri laterale noi, un difuzor de aer în spoilerul spate, aripi evazate cu prize de aer încorporate şi un eleron pentru capota portbagajului.

E drept, în destul de multe ţări – inclusiv România – farurile colorate sunt ilegale, însă trebuie să recunoaştem că OSS Designs a făcut o treabă destul de bună, mai ales că este prima dată când încearcă aşa ceva pe un Audi.

Video:

Voi ce părere aveţi?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.