Bentley ASI Tetsu GTR

Tuningul a la Tokyo Drift nu prea face casă bună cu un GT britanic, mai ales dacă mariajul este consfinţit cu multă vopsea aurie. Dar ce mai contează atunci când rezultă 800 de cai şi ieşi în evidenţă de pe partea cealaltă a globului?

Bentley ASI Tetsu GTR Bentley ASI Tetsu GTR
Bentley ASI Tetsu GTRPublicul ţintă al modelului, fotbaliştii din Premier League, probabil îşi numără salariile pentru a îşi achiziţiona acest foarte discret Bentley GT, în timp ce Walter Owen Bentley probabil îşi face seppuku pe lumea cealaltă  la vederea sacrilegiului.

Nu comentăm aspectul GT-ului auriu pastelat cu motive florale, salutăm însă efortul artistului Nakamura Tetsuei, cel care a pictat manual detaliile automobilul. La 520.000 de euro, această operă de artă ar trebui să îşi găsească locul la Luvru, dacă judecăm strict după preţul de catalog, din păcate criticii de artă probabil îşi ascund cu greul grimasele privind acest model.

Ceea ce a realizat notabil, însă, tunerul ASI este tratamentul ca la carte al propulsorului W12 de 6,0 litri, urcând puterea de la 525 CP la peste 800 CP. Puterea colosală a  condus probabil la modificări radicale şi  la majoritatea componentelor mecanice, din păcate autorii ne lasă să ne desfătăm doar cu aspectul poleit al modelului şi nu dau prea multe din casă legat de ce se ascunde sub ostentativul înveliş.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.