Bentley Continental GT Bullet Grey by Top Car

Cei de la Top Car au prezentat anul trecut un Bentley Continental GT modificat şi vopsit într-un negru mat. Acum au schimbat culoarea.

Bentley Continental GT Bullet Grey by Top Car Bentley Continental GT Bullet Grey by Top Car

Continental GT cu un plus de agresivitateSpre deosebire de versiunea black-matte, noul Bentley Continental GT Bullet vine cu inserţii din fibră de carbon şi o culoare exterioară gri. Pachetul de tuning constă în noi guri de aerisire, o grilă faţă GT Speed, lumini de zi cu LED-uri, spoilere modificate, un difuzor mai mare, guri de evacuare schimbate şi praguri mai mari.

Rezultatul final este un Bentley Continental GT Bullet agresiv, modificat foarte bine din punct de vedere estetic de cei de la TopCar. Păcat că nu putem vorbi şi schimbări la nivel tehnic în aceeaşi măsură.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.