Bimmerstein există: Seria 5 cu influenţe de Seria 7 Bangle

Autor: Andrei Ştirbu 18 aug. 2014 Tuning auto

Chris Bangle şi-a făcut loc în Hall of Fame-ul BMW prin designul verticalizat pe care l-a promovat pe modelele nemţeşti de la începutul secolului 21. Şi tocmai pentru că era radical, taberele formate din fani BMW au fost împărţite în mod clar în două: cei care iubesc designul Bangle şi cei care îl urăsc.

Seria 7 by Bangle

Acum, să-ţi cumperi un Seria 7 E65 este un lucru, dar să „upgradezi” un Seria 5 E39 cu elemente de E65 este inadmisibil. Dacă nu poţi să asociezi indicative cu imagini, lasă-ne să-ţi arătăm, mai întâi, despre care Serie 5 vorbim:

O să-l numim cel mai frumos Seria 5 de până acum. Nu credem că se va supăra cineva

Conform anunţului de pe eBay, ceea ce vezi în imaginile de mai sus este un 540i din 1997, cu 63.000 de kilometri la bord. Are kit „Hamman”, blocuri optice spate de la un Seria 6 E63, faruri de la un Seria 7 E65, jante HRE, frâne „mari”, subwoofere în portbagaj şi boxe mari în portiere.

Am menţionat de subwooferele din portbagaj…?

Până acum, Bimmerstein a strâns 9.800 de dolari (echivalentul a 7.300 €), însă nu a fost atins preţul minim pe care proprietarul îl cere pentru a se despărţi de creaţia lui. Suntem curioşi oare cât ar vrea pe maşina asta… Între timp, aruncă o privire peste galeria foto de mai sus şi spune-ne ce anume te enervează cel mai tare la această lucrare.

Sursa: eBay via Carscoops

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide