Bimmerstein există: Seria 5 cu influenţe de Seria 7 Bangle

Cel mai frumos Seria 5 al tuturor timpurilor a primit elemente de la cel mai controversat Seria 7 al tuturor timpurilor. Rezultatul nu poate fi decât unul... discutabil.

Bimmerstein există: Seria 5 cu influenţe de Seria 7 Bangle Bimmerstein există: Seria 5 cu influenţe de Seria 7 Bangle

Chris Bangle şi-a făcut loc în Hall of Fame-ul BMW prin designul verticalizat pe care l-a promovat pe modelele nemţeşti de la începutul secolului 21. Şi tocmai pentru că era radical, taberele formate din fani BMW au fost împărţite în mod clar în două: cei care iubesc designul Bangle şi cei care îl urăsc.

Seria 7 by Bangle

Acum, să-ţi cumperi un Seria 7 E65 este un lucru, dar să „upgradezi” un Seria 5 E39 cu elemente de E65 este inadmisibil. Dacă nu poţi să asociezi indicative cu imagini, lasă-ne să-ţi arătăm, mai întâi, despre care Serie 5 vorbim:

O să-l numim cel mai frumos Seria 5 de până acum. Nu credem că se va supăra cineva

Conform anunţului de pe eBay, ceea ce vezi în imaginile de mai sus este un 540i din 1997, cu 63.000 de kilometri la bord. Are kit „Hamman”, blocuri optice spate de la un Seria 6 E63, faruri de la un Seria 7 E65, jante HRE, frâne „mari”, subwoofere în portbagaj şi boxe mari în portiere.

Am menţionat de subwooferele din portbagaj...?

Până acum, Bimmerstein a strâns 9.800 de dolari (echivalentul a 7.300 €), însă nu a fost atins preţul minim pe care proprietarul îl cere pentru a se despărţi de creaţia lui. Suntem curioşi oare cât ar vrea pe maşina asta... Între timp, aruncă o privire peste galeria foto de mai sus şi spune-ne ce anume te enervează cel mai tare la această lucrare.

Sursa: eBay via Carscoops

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.