Binz Xtend este un Mercedes E Break de 6 metri!

Specialistul german Binz realizează diverse maşini speciale, în general derivate din modele Mercedes. Cea mai nouă creaţie este o limuzină de 6 metri, derivată din Mercedes E-Class... varianta break!

Binz Xtend este un Mercedes E Break de 6 metri! Binz Xtend este un Mercedes E Break de 6 metri!

La ora actuală, cel mai lung break de pe piaţă este Mercedes E Class T-Modell, care se laudă cu o lungime respectabilă, de 4.895 milimetri (cu doar 57 mm mai mult decât Skoda Superb Combi).

Dar se poate şi mai mult de atât, lucru pe care ni-l demonstrează specialistul german Binz, responsabil şi de limuzina cu 6 portiere bazată pe Mercedes E-Class sedan. Ne întrebăm, totuşi, cine ar avea nevoie de un break de aproape 6 metri?

Binz Xtend este bazat pe Mercedes E Class Estate si are o lungime de 5,79 metri

Din punct de vedere dimensional, Binz Xtend are o lungime de 5,79 metri, cei 0,9 metri suplimentari reprezentând creşterea de ampatament, care ajunge astfel de la 2,8 metri la 3,6 m. Nu vorbim, totuşi, de un record, deoarece Maybach 62 are un ampatament de 3,8 metri (ca să rămânem în sfera Daimler).

Dacă actualul Mercedes E-Class Break se poate lăuda cu o capacitate maximă a portbagajului de aproape 2 metri cubi, ne-am fi aşteptat ca Binz Xtend să vină cu un spaţiu extrem de generos pentru bagaje - totuşi, Binz anunţă o valoare de numai 540 de litri, chiar mai mică decât cea de 695 litri, cât are breakul E-Class în configuraţia cu 5 locuri.

Binz Extend porneste de la circa122.000 euro. Mai mult ca E 63 AMG Estate!

Binz Xtend este propus cu trei versiuni de motorizare: E 250 CDI BlueEFFICIENCY, E 350 CGI BlueEFFICIENCY şi vârful de gamă E 500, cu motor V8 de 388 CP. Masa totală a acestei versiuni creşte de la 1.925 kg la 2.135 kg, iar masa totală autorizată ajunge la 2.700 kg, ceea ce înseamnă că Binz Xtend este un break cu greutate... la propriu.

Preţul de pornire pentru un model Binz Xtend este de 121.950 euro, adică mai mult chiar şi decât sportivul Mercedes E 63 AMG Estate. Prin urmare, chiar există clienţi interesaţi de un break aşa de mare şi de scump?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.