BMW de Poliţie tunat de AC Schnitzer, în acţiune! FOTOGALERIE

Am vrea să-l vedem în acţiune pe străzi atunci când traversăm Germania, de preferinţă nu în spatele nostru... Iată că la Barcelona a fost pus la treabă, pe circuit, parte a campaniei Tune IT! SAFE.

BMW de Poliţie tunat de AC Schnitzer, în acţiune! FOTOGALERIE BMW de Poliţie tunat de AC Schnitzer, în acţiune! FOTOGALERIE

Aşa cum la noi Poliţia Rutieră se ocupă în special de amendarea celor care depăşesc viteza pe cele mai ciudate şi ascunse sectoare de drum, la germani Poliţia colaborează cu tunerii în campanii de conştientizare a diferenţei între tuningul serios şi profesionist, şi cel care-ţi poate pune în pericol viaţa.

Oh, jantele alea!!!

Dacă vă mai amintiţi, VDAT (Asociaţia Germană a Tunerilor Auto) lansează în fiecare an un concept care să reprezinte această industrie - iar anul trecut au lansat un superb BMW 428i, tunat de AC Schnitzer, preparat ca şi când ar fi o maşină de Poliţie.

Remarcaţi cele patru evacuări...

Iată că acum ceva timp, pilotul DTM Bruno Spengler l-a dat şi de-a lungul unui circuit, iar rezultatul e o galerie foto care îţi poate îngheţa sângele în vine, când te gândeşti că această maşină ţi-ar putea lua urma pe autostradă.

Reamintim, dacă aţi uitat între timp: 428i are 294 de CP, prinde suta în 5.7 secunde şi are viteza maximă de 250 km/h. Suficient pentru a face faţă cu brio la 99% dintre maşinile care gonesc pe autostrăzile germane.

Nino-nino, visul umed al oricărui poliţist de la Rutieră. Şi coşmarul nostru.

Admiraţi-l şi în galeria foto, poate face BMW un parteneriat cu Poliţia Română şi vedem aşa ceva şi pe străzile noastre :)

Ce credeţi, ar trebui?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.