BMW Stormtrooper e viziunea celor de la Vilner despre maşina lui Darth Vader

Chiar dacă nu ai auzit de Star Wars (să-ţi fie ruşine, apropo), sigur ai auzit de Darth Vader. Ştii tu, personajul acela negru care respira greu… Ei bine, bulgarii de la Vilner au făcut un BMW decapotabil pe gustul liderului malefic.

BMW Stormtrooper e viziunea celor de la Vilner despre maşina lui Darth Vader BMW Stormtrooper e viziunea celor de la Vilner despre maşina lui Darth Vader

Cine s-ar fi gândit că maleficul Darth Vader din seria de filme Star Wars ar avea nevoie de o maşină când are la dispoziţie „The Executor”? Păi, se pare că bulgarii de la Vilner s-au gândit la asta, fiindcă au creat o maşină căreia i-au spus BMW Stormtrooper.

These are not the droids you're looking for

Dacă mai ţii minte, cei de la Vilner au transformat în trecut un BMW Seria 6 Coupe în vehiculul care a fost botezat Bullshark, iar acum acest Stormtrooper poartă aceeaşi faţă ca „rechinul” bulgăresc, doar că e decapotabil.

Maşina perfectă pentru nişte drifturi intergalactice

Modificările includ faruri noi, spoilere redesenate, o capotă remodelată şi alte câteva componente de caroserie făcute din fibră de carbon. Înăuntru, decapotabila germană a fost îmbrăcată în piele bicoloră, în vreme ce motorul de sub capotă ar trebui să fie acelaşi V8 de 4,4 litri cu 370 CP ca pe Bullshark. Sistemul de evacuare vine de la AC Schnitzer, iar sprintul de la zero până la 100 km/h ar trebui să dureze 5,4 secunde, potrivit bulgarilor.

Tu ce zici: Arată bine acest BMW Seria 6 cabrio făcut de Vilner?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.