BMW X4 cu culori de Poliţie, în vizită la tunerul german AC Schnitzer

Compania germană de tuning AC Schnitzer a prezentat un nou model modificat pentru campania Tune It Safe! - un BMW X4 în culorile Poliţiei germane care a primit un kit de tuning. Avem detalii mai jos

BMW X4 cu culori de Poliţie, în vizită la tunerul german AC Schnitzer BMW X4 cu culori de Poliţie, în vizită la tunerul german AC Schnitzer

În Germania, autostrăzile fără limită de viteză le permit şoferilor să-şi folosească maşinile la capacitate maximă, dar asta înseamnă că şi Poliţia trebuie să fie echipată cu maşini cât se poate de capabile. Pe lângă câteva modele BMW modificate extrem de subtil, câteva exemplare Porsche 911 şi multe modele Volkswagen, nemţii îi invită şi pe tuneri să arate ce pot când vine vorba de siguranţă rutieră.

Printre participanţii la campania Tune it safe se numără şi cunoscutul studio german AC Schnitzer, care are ceva experienţă în transformarea modelelor obişnuite în maşini numai bune pentru Poliţie. Acum, cei de la AC Schnitzer au făcut-o din nou cu un BMW X4 20i care a primit un kit aerodinamic şi o creştere a puterii - de la 184 CP la 245 CP. 

Totodată, sprintul de la zero până la 100 km/h durează 6,7 secunde, iar accelerarea de la 80 km/h la 180 km/h are nevoie de 17,5 secunde. Destul de bine, dacă ne întrebi pe noi.

Evident, pentru că vorbim totuşi despre o casă de tuning, nu puteau lipsi jantele aftermarket, de 22 de inci în acest caz, suspensia sport ce coboară garda la sol şi sistemul de evacuare modificat.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.