BMW X4 cu culori de Poliţie, în vizită la tunerul german AC Schnitzer

Autor: Iulian Dnistran 01 dec. 2014 Tuning auto
BMW X4 cu culori de Poliţie, în vizită la tunerul german AC Schnitzer

În Germania, autostrăzile fără limită de viteză le permit şoferilor să-şi folosească maşinile la capacitate maximă, dar asta înseamnă că şi Poliţia trebuie să fie echipată cu maşini cât se poate de capabile. Pe lângă câteva modele BMW modificate extrem de subtil, câteva exemplare Porsche 911 şi multe modele Volkswagen, nemţii îi invită şi pe tuneri să arate ce pot când vine vorba de siguranţă rutieră.

Printre participanţii la campania Tune it safe se numără şi cunoscutul studio german AC Schnitzer, care are ceva experienţă în transformarea modelelor obişnuite în maşini numai bune pentru Poliţie. Acum, cei de la AC Schnitzer au făcut-o din nou cu un BMW X4 20i care a primit un kit aerodinamic şi o creştere a puterii – de la 184 CP la 245 CP. 

Totodată, sprintul de la zero până la 100 km/h durează 6,7 secunde, iar accelerarea de la 80 km/h la 180 km/h are nevoie de 17,5 secunde. Destul de bine, dacă ne întrebi pe noi.

Evident, pentru că vorbim totuşi despre o casă de tuning, nu puteau lipsi jantele aftermarket, de 22 de inci în acest caz, suspensia sport ce coboară garda la sol şi sistemul de evacuare modificat.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide