Brabus aplică tratamentul Widestar pe SUV-ul GL 63 AMG

Autor: Iulian Dnistran 06 iun. 2013 Tuning auto

SUV-ul german Mercedes-Benz GL 63 AMG e destul de mare, dar cei de la Brabus au vrut să îl facă şi mai mare prin aplicarea unui kit de lăţire a caroseriei. Ce a ieşit se numeşte Brabus B63 – 620 Widestar, iar numărul 620 vine, aşa cum era de aşteptat, de la puterea dezvoltată de propulsorul V8 Biturbo de 5,5 litri.

Aripile evazate adaugă nu mai puţin de opt centimetri la lăţimea maşinii, în timp ce barele de protecţie redesenate şi jantele de 21 sau 22 de inci adaugă un plus de agresivitate.

Garda la sol a fost coborâtă cu aproximativ 30 de milimetri, iar interiorul a fost îmbrăcat aproape complet în piele. Modificările aduse motorului fac ca „pachebotul” să atingă 100 km/h în 4,7 secunde, cu 0,2 secunde mai rapid decât un GL 63 AMG standard, iar viteza maximă este limitată electronic la 280 km/h, cu 30 km/h mai mult decât la modelul standard.

Mercedes-Benz GL 63 AMG nu e singurul model Mercedes-Benz care a primit tratamentul Widestar al celor de la Brabus, bătrânul G-Class aflându-se printre SUV-urile care au trecut prin mâinile celor de la Brabus.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide