Brabus modifică noul Mercedes-Benz S-Class şi îi ridică puterea până la 730 CP

La început a fost noul Mercedes-Benz E-Class W222. Apoi a apărut varianta S63 AMG, destinată oamenilor de afaceri care se grăbesc la următoarea tranzacţie de petrol. Iar acum, cei de la Brabus vin cu câteva propuneri destul de interesante pentru afaceriştii care vor şi mai multă putere.

Brabus modifică noul Mercedes-Benz S-Class şi îi ridică puterea până la 730 CP Brabus modifică noul Mercedes-Benz S-Class şi îi ridică puterea până la 730 CP

Când spui Mercedes-Benz S-Class, nu prea te gândeşti la viteză şi putere, ci mai degrabă la confort şi tehnologie. Dar există şi unii oameni de afaceri care vor să ajungă ceva mai repede la destinaţie, fiindcă altfel nu ne putem explica de ce există varianta sportivă Mercedes-Benz S63 AMG, care oferă 585 CP şi 900 Nm.

Toate bune şi frumoase, însă germanii de la casa de tuning Brabus, care ştiu câte ceva despre cum ar trebui modificat un Mercedes-Benz, au publicat detaliile programului lor de tuning pentru a şasea generaţie S-Class, denumită şi W222.

Astfel, pachetul destinat variantei S500 vine cu modificări de software pentru „creierul” motorului, care ridică puterea propulsorului V8 de 4,7 litri cu 65 CP, ceea ce duce la 520 CP şi un cuplu maxim de 820 Nm. Acceleraţia de la zero până la 100 km/h durează 4,2 secunde, iar viteza maximă poate fi limitată la 250, 275 sau 300 km/h.

Varianta de top Brabus B63S, care are la bază noul Mercedes-Benz S63 AMG, are parte de o putere maximă de 730 CP şi de un cuplu de 1.065 Nm. Germanii de la Brabus au crescut performanţele motorului prin înlocuirea celor două turbocompresoare standard cu un set care oferă o presiune mai mare.

Pe lângă îmbunătăţirile oferite pasionaţilor de putere şi cuplu, Brabus pune la bătaie un sistem de evacuare sport, care îşi poate schimba sunetul produs în funcţie de preferinţele şoferului. De asemenea, tunerul german oferă o scădere a gărzii la sol cu aproximativ 15 mm, în timp ce interiorul poate primi un sistem multimedia Brabus şi tapiţerie din piele Brabus Mastik şi Alcantara.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.