Brabus transformă utilitara Mercedes-Benz Sprinter într-un birou de lux pe roţi

Când te gândeşti la Mercedes-Benz Sprinter îţi imaginezi, de obicei, o dubă albă care transportă marfă din punctul A în punctul B. Dar un Sprinter poate face mult mai multe lucruri, după cum ne arată cei de la Brabus. Detalii mai jos.

Brabus transformă utilitara Mercedes-Benz Sprinter într-un birou de lux pe roţi Brabus transformă utilitara Mercedes-Benz Sprinter într-un birou de lux pe roţi

Un Mercedes-Benz Sprinter e bun la casa omului. Pe de-o parte, poate să transporte toată mobila din casă dacă vrei să te muţi. Pe de altă parte, poate fi transformat în vehiculul suprem de transport persoane. Şi, după cum ne arată cei de la Brabus, poate fi modificat într-un adevărat birou de lux ambulant.

Nemţii care şi-au făcut un obicei din a stoarce ultimii cai-putere disponibili din motoarele modelelor de serie Mercedes-Benz s-au gândit că ar fi bine dacă ar pune scaune din piele şi un televizor cu diagonala de 106 cm într-o maşină care, de cele mai multe ori, transportă colete.

Un pic de şampanie, tovarăşe Igor?

În total, Brabus Business Lounge (căci acesta e numele dat utilitarei Mercedes) are opt scaune dispuse pe patru rânduri. Fotoliile de pe ultimul rând sunt montate cu faţa înainte şi pot fi scoase dacă oamenii de afaceri care fac tranzacţii cu diamante au nevoie de mai mult spaţiu pentru bagajele pline cu bani gheaţă.

Aproape ca un compartiment dintr-un tren CFR

Pasagerii din spate sunt apăraţi de privirile curioşilor de afară cu geamuri fumurii şi opt perdele acţionate electric. De asemenea, există şi un sistem de climatizare îmbunătăţit, dezvoltat în colaborare cu specialistul german Eberspächer.

La exterior, Sprinterul a primit jante de 18 inci, un spoiler redesenat cu lumini de zi integrate şi o grilă a radiatorului care încorporează logoul Brabus.

Autobuz personal, nivelul 3000

Brabus Business Lounge va fi prezentat la Salonul Auto Moscova 2014 – acolo unde sigur se vor găsi câţiva potenţiali clienţi dornici să cutreiere Mama Rusie în lung şi în lat în căutarea celor mai profitabile câmpuri de petrol. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.